popupspace producten

Popupspace presenteert de Office-in-a-Box. Een serie van vier modellen duurzame, eigenwijs ontworpen instant werk- en vergaderruimtes die makkelijk en snel op te zetten zijn, zonder dat er een verbouwing nodig is. De boxen, units, booths, pods, stilteruimtes of meeting spaces – hoe je ze wilt noemen – zijn flexibel in te zetten en helemaal klaar voor gebruik. Bekijk hieronder alle popupspace producten. 

Popupspace richt zich op het ontwerpen en produceren van interieurproducten die kantoor- en andere werkomgevingen leuker, aangenamer en leefbaarder maken.

Elke Office-in-a-Box unit is een ‘Dutch Design’ kwaliteitsproduct, vervaardigd uit eerlijke, duurzame materialen en is met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats in Nederland. Heb je vragen over popupspace producten? Neem dan gerust contact op.

makkelijk te plaatsen

Office-in-a-Box is snel en makkelijk in elkaar te zetten, zonder iets te verbouwen. Iedere box is helemaal voorbereid en uitgerust om meteen na het opbouwen te kunnen gebruiken.

gelukkiger op het werk

Office-in-a-Box is een unieke, comfortabele en akoestisch gedempte ruimte, waarin het makkelijker is je te kunnen focusen en je creativiteit aan te spreken. Wie wordt daar nou niet gelukkig van?

je eigen stijl

Office-in-a-Box is gemaakt van stoere, eerlijke, duurzame materialen. En hoewel wij denken dat ze mooi zijn zoals wij ze ontworpen hebben, kan je er toch voor kiezen om de buitenkant in je huisstijlkleuren (of ander eigen design) te laten bedrukken.

merken die office-in-a-box al gebruiken

Deze slimme bedrijven kozen er al voor om met office-in-a-box hun werkomgevingen te verbeteren.

offices-in-a-box in hun natuurlijke omgeving

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Yes, I'm interested in Office-in-a-Box!