popupspace

Hoe wil jij werken?

Creëer je eigen unieke werkomgeving met de Office-in-a-Box. Realiseer individuele werkruimtes, zorg voor extra ruimte om te kunnen vergaderen, of bied een rustige plek om een telefoongesprek te kunnen voeren. Office-in-a-Box is klaar voor gebruik.

office-in-a-box

Extra overlegruimte nodig? Een rustige plek om je beter te kunnen concentreren, of even te bellen? Die heb je gevonden! Office-in-a-Box is een akoestisch gedempte, makkelijk op te zetten kantoorruimte die klaar is voor gebruik, zonder dat er een verbouwing voor nodig is. Ontworpen met onze hedendaagse, lawaaiige kantoortuinen in gedachten, biedt de Office-in-a-Box een stillere plek om te werken of te vergaderen zonder collega’s te storen, of door het alomtegenwoordige kantoorgeroezemoes gestoord te worden.

4 verschillende modellen

Office-in-a-Box is er in vier verschillende modellen, elk met unieke eigenschappen en gebruiksmogelijkheden. De collectie omvat de originele Office-in-a-Box, het grootste model, waarin je kunt vergaderen of werken met maximaal zes personen, de tweepersoons versie waarin je rustig een tweegesprek kunt voeren en de ‘dakloze’ versies van deze beide modellen.

makkelijk te plaatsen

Office-in-a-Box is snel en makkelijk in elkaar te zetten, zonder iets te verbouwen. Iedere box is helemaal voorbereid en uitgerust om meteen na het opbouwen te kunnen gebruiken.

meer werkgeluk

Office-in-a-Box is een unieke, comfortabele en akoestisch gedempte ruimte, waarin het makkelijker is je te kunnen focusen en je creativiteit aan te spreken. Wie wordt daar nou niet gelukkig van?

je eigen stijl

Office-in-a-Box is gemaakt van stoere, eerlijke, duurzame materialen. En hoewel wij denken dat ze mooi zijn zoals wij ze ontworpen hebben, kan je er toch voor kiezen om de buitenkant in je huisstijlkleuren (of ander eigen design) te laten bedrukken.

merken die office-in-a-box al gebruiken

Deze slimme bedrijven kozen er al voor om met office-in-a-box hun werkomgevingen te verbeteren.

over popupspace

Popupspace is een merk met slim ontworpen producten, die bedoeld zijn om efficienter - of gewoon anders - gebruik te maken van ruimte en zo de ervaring van en het welzijn in deze ruimtes (meestal kantooromgevingen) te verbeteren. Oorspronkelijk, toen wij ons eerste product ontwierpen, dachten we vooral een ruimtelijk probleem op te lossen, met name in kantooromgevingen waar altijd een tekort is aan beschikbare vergaderruimtes. Dus ontwierpen we een direct te gebruiken, makkelijk en snel op te bouwen extra ruimte om in te vergaderen: De Office-in-a-Box. <br><br>Maar al heel snel realiseerden we ons dat we iets veel belangrijkers ontdekt hadden...

neem contact op

Als je vragen hebt,
of je wilt ons iets vertellen,
kan je dat hier doen!