popupspace

Hoe wil jij werken?

We willen allemaal graag terug naar kantoor. Terug naar 'normaal,' wat dat ook moge betekenen... Maar hoe organiseren we dat? Office-in-a-Box biedt duurzame, afgescheiden werkruimtes, voor extra ruimte om in kleine groepjes te kunnen samenwerken of vergaderen, of individueel in te kunnen werken. Een heel eenvoudige en snelle manier om je kantoor helemaal van nu te maken! Office-in-a-Box is klaar voor gebruik.

office-in-a-box

In de wereld waarin we nu leven is iedereen op zoek naar een nieuwe balans. Hoe organiseren we het leven, wat kunnen we doen, wat ‘mag’ of ‘mag niet’, hoe wil eenieder zich hierin bewegen? De Office-in-a-Box van popupspace biedt een mogelijk antwoord op de vraag: Hoe gaan we weer terug naar kantoor?
Een kantoor van deze tijd biedt iedere werknemer flexibiliteit, ruimte, geborgenheid en voldoende rust om geconcentreerd te werken en productief te kunnen zijn. Gescheiden kunnen zitten, maar toch samen zijn.

Office-in-a-Box kan een ruimte zijn waar je wat persoonlijke afstand kunt houden tot je collega’s. Hoewel dat niet de reden is waarom we ze hebben ontworpen. Office-in-a-Box was bedoeld als een leuke en gemakkelijke manier om extra vergaderruimte te creëren, vooral in kantoren waar vergaderruimtes altijd in gebruik zijn, in veel gevallen door slechts twee of drie personen, terwijl de bestaande vergaderruimten bedoeld zijn voor grotere groepen. Met Office-in-a-Box realiseer je eenvoudig meer mogelijkheden om kleinere vergaderingen te houden zodat de grotere ruimtes beschikbaar blijven voor grotere groepen.

De tweede reden waarom we Office-in-a-Box hebben ontworpen, is dat we een duurzame, rustige plek wilden bieden om je beter te kunnen concentreren of een privégesprek te voeren, vooral met drukke en lawaaierige open kantoorruimtes in gedachten. 

Office-in-a-Box is een duurzame, akoestisch gedempte, makkelijk op te zetten kantoorruimte die klaar is voor gebruik, zonder dat er een verbouwing voor nodig is. De units, pods of booths – hoe je ze noemen wilt – zijn makkelijk draaibaar en verplaatsbaar, zodat je te allen tijde je indeling kunt aanpassen aan wat er op dat moment gewenst is.

4 verschillende modellen

Het productportfolio van Office-in-a-Box omvat vier verschillende modellen, elk met hun eigen kenmerken en doeleinden:

№1 is de originele Office-in-a-Box, het grootste model in de serie. Er is plaats voor maximaal zes personen. №1 wordt geleverd met twee banken, een tafel, een lamp en een stopcontact.

№2 is eigenlijk hetzelfde model, met het verschil dat hij ongeveer de helft van de hoogte is en geen dak heeft. De lamp die bij №1 geleverd wordt is optioneel voor №2.

№3 is een Office-in-a-Box met ruimte voor twee personen om een privégesprek te kunnen voeren. №3 wordt geleverd met twee stoelen, een bijzettafel en een lamp.

№4 is last but not least: de ‘cabrio versie’ van №3.

Kies gewoon het model dat het beste bij je past, of combineer verschillende modellen voor een speelse en flexibele kantoorruimte waarin mensen kunnen werken op een manier die voor hen goed voelt.

makkelijk te plaatsen

Office-in-a-Box is snel en makkelijk in elkaar te zetten, zonder iets te verbouwen. Iedere box is helemaal voorbereid en uitgerust om meteen na het opbouwen te kunnen gebruiken.

meer werkgeluk

Office-in-a-Box is een unieke, comfortabele en akoestisch gedempte ruimte, waarin het makkelijker is je te kunnen focusen en je creativiteit aan te spreken. Wie wordt daar nou niet gelukkig van?

je eigen stijl

Office-in-a-Box is gemaakt van stoere, eerlijke, duurzame materialen. En hoewel wij denken dat ze mooi zijn zoals wij ze ontworpen hebben, kan je er toch voor kiezen om de buitenkant in je huisstijlkleuren (of ander eigen design) te laten bedrukken.

merken die office-in-a-box al gebruiken

Deze slimme bedrijven kozen er al voor om met office-in-a-box hun werkomgevingen te verbeteren.

over popupspace

Popupspace is een merk met eigenwijs ontworpen producten voor in werkomgevingen. Producten die bedoeld zijn om efficiënter - of gewoon anders - gebruik te maken van ruimte en zo de ervaring van en het welzijn in deze ruimtes (meestal kantooromgevingen) te verbeteren. Oorspronkelijk, toen wij ons eerste product ontwierpen, dachten we vooral een ruimtelijk probleem op te lossen, met name in kantooromgevingen waar altijd een tekort is aan beschikbare vergaderruimtes. Dus ontwierpen we een direct te gebruiken, makkelijk en snel op te bouwen extra ruimte om in te vergaderen: De Office-in-a-Box. Maar al heel snel realiseerden we ons dat we iets veel belangrijkers ontdekt hadden...

neem contact op

Als je vragen hebt,
of je wilt ons iets vertellen,
kan je dat hier doen!